Amoraliteti dhe sjellja absurde e një diplomateje

Nga Adriana KALAJA

Dje pamë sesi mafiozja Griselda Blanco alias Yuri Kim takoi:

  1. Një Kryetar Partie legjitim si z. Meta i cili nuk ka kandidat por mbështet pa kushte kandidatët e z. Berisha nga primaret.
  2. Një autorizim “kryetar”, që nuk ka kandidat por kërkon kandidatët e z. Berisha dalë nga primaret.

Kanë ndonjë shpjegim këta “moralistët” që na shqetësohen se ne e paskërkishim shqetësuar Merimangën e Zezë.

Në fakt sot të shqetësuar duhet të jenë Eskortat e ç’thurura të Kimit që do garojnë “të pavarur”, por që siç shihet kjo nuk i llogariti si kandidatë se e di se janë të varurit e borderosë së Soros dhe Veliajt.

Më vjen keq se disa do kthehen të nxjerrin goma e bashkë me të tjerë, do bëjnë atë që dinë më mirë në shërbim të pagatorit:

Të çojnë drejt zeros moralin e shoqërisë tonë.

Nëse ne do u’a lejojmë mirë të na e bëjnë bashkë me mafiozen Kim.

Ps: Nuk dimë të paktën a i ka thiirrurr një e nga një në ambasadë se thonë se “muhabetin” e ka të ëmbël.

About Redaksia

Check Also

Aty ku të gjithë majmen nga varfëria e popullit!

Nga Kim MEHMETI Lexova diku se një grup studiuesish e intelektualësh, të shqetësuar për nivelin e …

Leave a Reply