Një 23-vjeçar me 88 apartamente vetëm në Tiranë

Eksperti i urbanistikës, Gentjan Kaprata tregoi në emisionin Now në Euronews Albania rastin e një 23-vjeçari nga Korça që ka 88 apartamente në Tiranë.

“Pardje kam pirë kafe me një 23-vjeçar nga Korça që ka 88 apartamente në Tiranë. Ai rrinte në Londër, dhe 88 i kishte vetëm në Tiranë”, tregoi urbanisti.

Ai u shpreh se në 4 vitet e fundit, Bashkia Tiranë ka dhënë 6 milionë metër katror të ri ndërtim, nga të cilat 2 milionë janë dhënë vitin e kaluar.

About Redaksia

Check Also

SHBA nxin Ramën: Korrupsioni dhe paratë e drogës mbizotërojnë në Shqiperi

Një raport i përvitshëm i Departamentit amerikan të Shtetit për Klimën e Investimeve ofron informacion …

Leave a Reply