O zonja ambasadore, a ke ndonjë fjalë për të thënë?

Nga Edi PALOKA

O Yuri…o zonja ambasadore, përfaqësuese e DASH në Shqipëri, a ke ndonjë fjalë për të thënë? Rama me vullnet të plotë po sfidon ata që ti pretendon të përfaqësosh!

Ti që edhe kur kollitej opozita lëshoje rrufe ndaj saj, a ke ndonjë fjalë për Ramën sot? Po për raportin e DASH a ke ndonje fjalë? Sigurisht që jo se ti këtu nuk përfaqëson SHBA, siç të pëlqen të thuash, ti përfaqëson ‘mc gonigalët’ dhe detyrimet i ke ndaj tyre e ndaj korruptuesit të tyre.

Misioni yt këtu është shkatrrimi i opozitës që të mbijetojë Rama edhe pse është i zhytur kokë e këmbë në korrupsion kundër interesave të vendit që ti përfaqëson.

About Redaksia

Check Also

E vërteta e kundërshtarit të diktatorit, nga dritarja e të burgosurit politik

Nga Ndriçim KULLA Sali Berisha, lideri historik i PD, e cila bëri të mundur vendosjen e pluralizmit politikë …

Leave a Reply