Llumzimsat në aksion me buxhet të z. Kunat

Nga Adriana KALAJA

Me trishtoi pafund një status i një protestuesi që e njoha te Sheshi i Teatrit.

Ishte aty dhe iku bashkë me Lulzimin.

Bashkë me ata që aty erdhën me urdhër të Lulzimit dhe për interesa të Kunatit.

Edhe Sude Aurelës.

Edhe ikën po me urdhër të Lulzimut se nuk privatizoi dhe përçau dot Kauzën e Teatrit.

Si ish Ministrja e paarsimuar Karabina, Mërtiri, Gaba, Jupi etj.

Dhe për tu kthyer te statusi i Franit.

Të gjithë që e njohim Franin dhe e dimë mirë se si shkruan, dhe për këtë mjafton të lexoni statuset e tij të mëparshme.

Po çfarë ka të veçantë ky status?

Përveç një sulmi të pamoral dhe të pistë ndaj kandidatit fitues për Bashkinë Tirsnë të Belind Këlliçi, ai/ajo që i’a ka shkruar Franit, ka harruar që Frani është prej Mirdite.

Duke shprehur rrespektin tim më të madh për mirditorët, të gjithë e dime se kjo zonë, “ç” e shqipton “q”.

Dhe, ai/ajo që ka shkruar statusin e Franit Lulzims duke i folur nënvetëdija, është munduar që ç-në e parë ta bëjë q, por kjo nuk ka ndodhur në dy ç-të e tjera (foto 2).

Nejse.

Një thirrje kam për këta Lulzimsat që ec e ec u kthyen në Llumzimsa:

Më rrespekt për veten.

Nëse përdoreni nga të paburra, ashtu ktheheni dhe ju.

Turpi juaj.

Dhe, bëni ndonjē status kundër Ramës dhe Veliajt kur t’ju japin leje.

Apo ndryshe nuk ju paguan z. Kunat?

About Redaksia

Check Also

Doni ta merrni Serbinë në NATO?! Pranojeni Kosovën në Aleancë!

Enver Bytyçi Kombet janë organizma njerëzore kolektive. Ashtu si individët ushqejnë konkurencën e garën për …

Leave a Reply