Elinda Saraçi, avokate: Biznesi nuk ka një derë ku të trokasë

Në institucione zgjidhen vetëm problemet e atyre që kishin një lidhje me pushtetin ose kryetarin e Bashkisë.

Taksa e infrastructures araimore, unë e paguaj 2 herë dhe si familje dhe si biznes. Taksa e pastrimit, asnjëherë bashkia nuk e ka pastruar asnjëherë.

Kosova ka Oda të cilat I ka shumë të rregullta dhe përfaqësojnë biznesin.

Dhomat e tregtisë këtu nuk përfaqësohen fare nga persona të biznesit.

Anëtarësim i detyrueshëm pranë dhomës së tregtisë ështē taksa e re që do i shtohet bizneseve, por se çfarë përfitojmë nuk thuhet.

Duam të dimë se sa nga fondet shkojnë për të rinjtë që duan të hapin biznes të ri dhe innovation pasi nuk ka transparency.

Artizanati është lënë pasdore dhe në Shqipëri po humbet.

Ndaj duhet një plan më i qartë se çfarë do të ndodhë me ta.

About Redaksia

Check Also

Bardhi-Nikollës: U bënë përpjekje për të intimiduar KLSH! Mundëso mbledhjen e “Ekonomisë”

Kreu i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike Gazment Bardhi, në fjalën e tij në Kuvend, …

Leave a Reply