Kur Buxheti i Shtetit përdoret për SHTRATET e Rilindasve

Nga Adriana KALAJA

Të gjithë jemi njohur me shpenzimet marramendëse të KokëRilindasit Edvin Kristaq Rama, për udhëtimet e tij jo vetëm zyrtare me charterin e sponsorizuar nga Abi Erdoghan.

Ajo që bie në sy në charterin, fatkeqësisht me emrin e një rilindasi të vërtetë, është se brenda tij është arreduar edhe një SHTRAT, ashtu si në shumë zyra të fshehta nga ministra e ish ministra të rilindjes.

Po pse po e përmend kaq shumë shtratin më këtë status?

Siç dihet, nga taksat tona, jane paguar qindra milionë Euro qê Mirlinda Karçani e AKSHI-t, të na ruaj të dhënat tona personale.

Ndërkohë që jo vetëm të dhënat tona personale nuk janë ruajtur, por lehtësisht i gjen më “treg të lirë”, një pjesë e mirë e Buxhetit të AKSHI-t shkojnë për shpenzime luksi dhe krevatet e Mirlindës dhe jo vetëm.

Sipas e-mailit të mëposhtëm, shihet qartë se Mirlinda për 2 persona dhe për 2 ditë në Tel Aviv paguan shumën 5,538.46 Euro.

Sipas kalendarit, ditët e udhëtimit i korespondojnë me nisje ditë të dielë e me kthim ditë të martë, ose vetëm me 1 ditë konferencë, nëse do pranojmë se realisht ka patur konferencë.

Pyetjet llogjike që unë shtroj me këtë rast jsnë se:

  1. Kaq e rëndësishme paskërkish qënë 1 ditë konferencë sa të paguhen 5,538.46 Euro?
  2. Është koençidensë që udhëtimi dhe konferenca bien pikërisht për festat e nëntorit?

Mirë është që Mirlinda të japë llogari me prova se, hakeri “iranian” më ka dhënë shumë prova që lidhen me tenderat qindra milonësh të AKSHI-t dhe që shumë shpejt do i.paraqes në SPAK.

PS: T’i thotë dikush Mirlindës që mirë është të gjejë një avokat se, unë po fillova të shkoj në SPAK dhe me Mirlindën e kam filluar, zor se ndalem.

About Redaksia

Check Also

E vërteta e kundërshtarit të diktatorit, nga dritarja e të burgosurit politik

Nga Ndriçim KULLA Sali Berisha, lideri historik i PD, e cila bëri të mundur vendosjen e pluralizmit politikë …

Leave a Reply