Fushata e Trump mbledh 4 milionë USD në 24 orë pas padisë ndaj tij

Ish-presidenti Donald Trump mblodhi më shumë se 4 milionë dollarë në 24 orët e para pasi u publikua lajmi se Prokurori i Qarkut të Manhatanit Alvin Bragg e paditi atë.

“Kjo rritje e pabesueshme e kontributeve bazë konfirmon se populli amerikan e sheh aktakuzën e Presidentit Trump si një armë të turpshme të sistemit tonë të drejtësisë nga një prokuror i financuar nga Soros”, thuhet në një deklaratë për shtyp të fushatës së Trump.

Veçanërisht, më shumë se 25 për qind e donacioneve erdhën nga donatorët për herë të parë të Trump, “duke forcuar më tej statusin e Presidentit Trump si kryesues i qartë në zgjedhjet paraprake republikane”, vazhdoi njoftimi për shtyp.

Kontributi mesatar nga donatorët ishte 34 dollarë.

“Fushata e Presidentit Trump 2024 financohet nga një koalicion i pakrahasueshëm patriotësh punëtorë, të cilët janë të ngopur me donatorët me interes të veçantë si Soros që shpenzojnë miliarda dollarë për të ndikuar në zgjedhjet tona”, vazhdoi njoftimi për shtyp. “Amerikanët nga të gjitha 50 shtetet i dhuruan fushatës së Presidentit Trump brenda 5 orëve të para të aktakuzës së rreme.”

Një zyrtar i fushatës tha gjithashtu për NBC se mori 16,000 regjistrime vullnetare në të njëjtën periudhë.

Çështja e Bragg kundër Trump përqendrohet në rolin e supozuar që ai luajti në pagimin e yllit Stormy Daniels prej 130,000 dollarësh në para. Trump ka të ngjarë të bëjë paraqitjen e tij të parë në gjykatë për akuzën e tij javën e ardhshme.

About Redaksia

Check Also

JD Vance: Soros dhe Obama vendosën të heqin Biden dhe të caktojnë Harrisin! Ky është kërcënim për demokracinë

Senatori JD Vance, i përzgjedhur si kandidat për zëvendëspresident nga republikanët, deklaroi në mitingun e …

Leave a Reply