Betejat e Lulzim Bashës kundër “regjimit”

Nga Gent STRAZIMIRI

(9 shtator 2021 – 22 korrik 2023)

  1. Lulzim Basha përjashton Sali Berishën
  2. Lulzim Basha përjashton në grup 8 deputetë e anëtarë të Kryesisë së PD
  3. Lulzim Basha përjashton në grup edhe 19 deputetë, anëtarë të Kryesisë dhe Këshillit Kombëtar të PD
  4. Lulzim Basha përjashton në grup edhe 174 anëtarë të Këshillit Kombëtar të PD
  5. Lulzim Basha përjashton në grup edhe 124 anëtarë të Këshillit Kombëtar të PD
  6. Lulzim Basha përjashton në grup edhe 50.000 anëtarë të PD…

Nuk dihet ende fati i

* 17 deputetëve, anëtarë të Kryesisë e të Këshillit Kombëtar të PD të mbetur, përfshi Kryetarin e Grupit Parlamentar dhe Sekretarin e Përgjithshëm të PD…

Ankth dhe pritje edhe 507.000 votues të PD!

KAQ!

About Redaksia

Check Also

Dhjetë fakte mbi falsitetin e Rezolutës antikorrupsion të sektit Rama

Bujaf Leskaj Projekt-rezoluta e propozuar nga PS për luftën kundër korrupsionit dhe mirëqeverisjen do t’i …

Leave a Reply