Çoroditja…

Nga Iva V.GRILLO

Per te kuptuar se sa patriot eshte kreu i sektit rilindas qe ka kapur shtetin, mjafton te shohesh se si i ka bjerre spitalet publike nga sherbimet e urgjences e se çfare palo-sherbime mjekesore marrin qytetaret, se si ka debuar gjysmen e Shqiperise ne 10 vjeçarin e fundit, se si i ka dhene shpures se vet “pikat e voçkla” te pasurive kombetare e se si po ua ze frymen njerezve me beton…

Çdo akt padrejtesie e shtypjeje qe behet ndaj kujdo, na pelqen apo nuk na pelqen ky i fundit, eshte nje padrejtesi ndaj te gjitheve dhe nje gur me teper per çimentimin e regjimit Rama.

What goes around comes around…eshte shprehja.

Nen nje regjim, te gjitheve do t’u vije radha…shpejt a vone.

Perballja me nje regjim kerkon fokus e jo çoroditje te çdo lloji.

Te shpetuarit nga “patrioti” me poshte eshte urgjenca me e madhe per vendin e kombin.

#StopFarsesRama

About Redaksia

Check Also

“Një rrëfenjë me ndërkombëtarë (Escobar-ë)”…

Iva V.GRILLO “Një rrëfenjë me ndërkombëtarë” është një roman i Ylljet Aliçkës, i botuar rreth …

Leave a Reply