Zjarret djegin shtëpi dhe makina/ Ja dy siguracionet që duhet t’i ketë kushdo

Fatkeqësisht, stina e verës është dhe moti më i favorshëm për zjarre të paplanifikuara dhe të padëshiruara. Kjo po ndodh në Greqi, Turqi, Spanjë, SHBA dhe Kanada ndërsa nuk kanë munguar as rastet në Shqipëri.

Gjatë dekadës së fundit, në të gjithë botën, kanë rënë mesatarisht 64,100 zjarre në vit duke djegur miliona hektarë pyje, ndërtesa dhe automjete të panumërta por duke shkaktuar fatkeqësisht edhe jetë të humbura.

Shkencëtarët nuk kanë dyshim se ndryshimi i klimës është nxitësi kryesor i zjarreve ekstreme por edhe i fatkeqësive të tjera natyrore.

Po sa të aftë dhe të përgatitur jemi ne për të përballuar kostot financiare që vijnë si pasojë e zjarreve?

E vetmja masë që funksionon për t’u mbrojtur nga pasojat e dëmtimit nga zjarri, është Sigurimi vullnetar nga Zjarri, i cili nuk përfshin vetëm raste të katastrofave natyrore, por edhe rreziqet e përditshme që mund të shkaktojnë gjithashtu dëme të mëdha.

Cilat janë rreziqet me të cilat mund përballet shtëpia juaj?

Imagjinoni nëse shtëpia juaj merr flakë. Jo vetëm që do të humbisni shtëpinë tuaj, por gjithashtu do të rëndoheni financiarisht dhe emocionalisht.

Pa sigurimin e duhur të shtëpisë, ju do të mbeteni duke mbledhur fonde për të shlyer kredinë apo për ta rinovuar atë.

Sigurisht, sigurimi i shtëpisë mund t’ju mbrojë edhe nga gjërat më të zakonshme si rrjedhjet e tubave dhe dëmtimi i pronës nga fenomene të tjera të ndryshme, të paparishikuara, kështu që një mbulim gjithëpërfshirës ju ndihmon të mbroni banesën, investimin më të madh të jetës tuaj.

Çfarë është Sigurimi i Pronës nga Zjarri?

Ky siguracion mbulon të siguruarin nga humbjet ose dëmtimet e zjarrit nga një numër burimesh, si:

  • Energjia elektrike;
  • Shpërthimet e gazit;
  • Zjarri i shkaktuar nga rrufeja;
  • Zjarri i ardhur nga fqinji

 Këtij sigurimi mund ti shtohen edhe mbulime nga rreziqe shtesë, si:

  • Tërmeti
  • Breshëri
  • Përmbytja
  • Stuhia, etj

 Sa kushton Sigurimi i Shtëpisë?

Duke nisur nga vetëm 5,000 Lekë në vit.

Si mund ta blini këtë siguracion?

Pranë çdo dege të kompanisë më të madhe të sigurimeve, SIGAL UNIQA në qytetit ku banoni. Ose ONLINE www.sigal.com.al

https://www.youtube.com/watch?v=fwY3PfqkobE

Po makinën time kush e mbron nga zjarri?

Siguracioni KASKO është siguracioni i vetëm për automjetin që ka parashikuar çdo rrezik të mundshëm.

Ky siguracion mbulon gabimet tuaja, gabimet e të tjerëve por edhe gabimet e natyrës!

MBULIMET

 

Llogarit dhe porosit online Siguracionin KASKO duke klikuar KËTU (https://sigal.com.al/merr-cmim )

Mos lejoni që mungesa e një plani mbrojtjeje të shkatërrojë pasuritë tuaja, të cilat i keni ndërtuar me shumë mund.

Merrni një ofertë tani duke shkruar në:

E-mail: info@uniqa.al

Whatsapp: 068 60 62 829

About Redaksia

Check Also

“SIGAL UNIQA”, pjesë e Piramidës së Tiranës/ Ponari: Lokacioni më i ri i inovacionit në sigurime dhe edukimit financiar

“SIGAL UNIQA Group Austria” prej 25 vjetësh tashmë është kryefjala e sigurimeve në Shqipëri dhe …

Leave a Reply