Skandali/Avion privat edhe për Zahon që paguhet nga shqiptarët

“RD”

Një avion privat edhe për Zahon të paguar me paratë e shqiparëve. Kjo është Shqipëria sot. Foto-lajm tregon sknadalin e abuzimit me pushtetin të një njeriu që po sillet si sundimtar dhe do të duhet të rrëzohet nga shqiptarët si i tillë.

Udhëtimet private të Ramës me avion çarter i kanë kushtuar buxhetit të shtetit mbi 23 milionë euro, para këto të paguara nga qytetarët më të varfër në Europë. Llogariten mbi 150 udhëtime me avion privat, ndërkaq duhet të llogariten tani edhe udhëtimet me këtë avion të familjarëve të Ramës.

About Redaksia

Check Also

Dora e Soros në destabilizimin e Kosovës, email-i i Soros për Lajçak

Soros ka bërë planin për ndarjen e Kosovs. Soros ka caktuar edhe të preferuarin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *