Berisha: Në operacionin “Tempull” u arrestuan ata që nuk bashkëpunonin me policinë në shitje

Kryetari i PD, Sali Berisha tha se, në operacionin Tempull u arrestuan ata që nuk bashkëpunonin me policinë në shitje.
“Ka një bashkëpunim shumë të mirë me Gaz Bardhin që po ecën. Ky është një proces!
Unë jam i angazhuar me të gjithë deputetët në suksesin e këtij procesi. E gjykoj se procesi është shumë i rëndësishëm për popullin opozitar dhe për Shqipërinë.
Ju e shihni ku jemi.
E morët vesh këtë të operacionit Tempulli? Në operacionin Tempull u arrestuan ata që nuk bashkëpunonin me policinë në shitje. Absolutisht!
I them atij që nxirr emrat e të arrestuarve. 233 të arrestuarit, ku janë?”, tha Berisha.

About Redaksia

Check Also

Begaj dhe Balla sajojnë vizita shtetërore në Gjermani, dy bileta për Hamburg

Golat e kombëtares këtë europian në Gjermani janë nga ato ngjarje që kur të kujtohen …

Leave a Reply