Skeda e hetuesit të Sigurimit me shkollë nate që riktheu burgosjet politike

1983-1987
Ka kryer studimet në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Ekonomisë Diplomuar për Ekonomi Politike.

1989-1992
Ka kryer studimet në UT, Fakulteti i Drejtësisë Diplomuar Jurist.

Dhjetor 1987-Mars 1992
Hetues.
Ka ushtruar detyrën si hetues në Hetuesin e Rrethit Gjyqësor Shkodër duke kryer hetime të rasteve të ndryshme bazuar në legjislacionet në fuqi.

Prill 1992- Shkurt 1993
Jurist
Ka ushtruar detyrën e juristit pranë Degës së Policisë Financiare Shkodër, duke kryer detyra në përgatitjen e dokumenteve dhe këshillimin e drejtuesit të degës nga ana juridike.

Mars 1993-Janar 1995
Hetues
Ka ushturar detyrën e hetuesit në Drejtorinë e Hetimit në Prokurorinë e Përgjithshme duke kryer hetim.

1995-1997
Porkuror në Prokurorinë e Përgjithshme

1997-2000 zevendes kryetar i pare i KLSH.
2001-2002 Drejtor I Njesise Antikorrupsion ne Keshillin e Ministrave
2002-2007 Prokuror ne Prokurorine e Pergjithshme
2007-2009 Prokuror drejtues Sektori.
2009-2013 Prokuror drejtues Sektori
2014-2015 Drejtues i Seksioni kunder korrupsionit dhe hetimit te aseteve kriminale.

About Redaksia

Check Also

7 familjet mafioze që u lajmëruan për arrestimet dhe loja e ndyrë e Dumanit për të shpëtuar Olsi Ramën

Sali Berisha Sot çdo opozitar pret me padurim fitoren ndaj një regjimi të pamëshirë, antishqiptar …

Leave a Reply