Malltezi dorëzon në SPAK dokumentin me firmën e Ramës për ndryshimin e terrenit sportiv

Pas dalje nga SPAK, Jamabër Malltezi u shpreheh se mbi bazën e disa gënjeshtrëva, presionit që i ka bërë Edi Rama SPAK-ut është nisur çështja ndaj tij.

“Mbi bazën e disa gënjeshtrëva, presionit që i ka bërë Edi Rama SPAKUT. Janë presione politike.. SPAK ka refuzuar të pranojë cd me këto kallëzxime, ekspertizën kontabël. Edi Rama fshihet. I dhash edhe këto tjerat. Denoncimi i PD-së për tjketrësimin e pronave, kulla 40 e ca katëshe.

Jamarbër Malltezi: Procesi politik! Po arrestojnë njerëz ku nuk ka dëm! Prokurorët e SPAK kanë fshehur, genjejnë ose nuk referojnë…
Këto dokument nuk i kanë bërë pjesë e dosjes. Zonën e ka bërë urbane me parametra. Nuk kam qenë asnjëherë zyrtar, nuk ke asnjë gjë, momenti kur ti kërkon larje parash por nuk pranon ekspertizën kontabël. Pati qëndrime të pa denja, që ka arrestuar një njeri pa e pyetir fare. Ia thash në sy. Është politike, filloi nga Balla. Prokurorët janë në konflikt interesi. Kanë mbi tre vite hetime. Ka pasur urdhra politik nga Edi Rama.

I dhashë edhe këto të tjera por nuk guxuan t’i merrnin ka të bëjë denoncimet që ka bërë PD për tjetërsimet e të gjithë zonave sportive në të gjithë Tiranën nga Edi Rama, duke përfshirë dhe të fundit që është dhënë në kundërshtim me planin rregullues kulla 42 katëshe. Është interesante i dhashë nga këto dokumentet që nuk kanë preferuar t’i bëjnë pjesë të dosjes duke përfshirë dhe dokumentin me firmë të Ramës. Të gjitha këto i depozituam”, tha Rama.

About Krye Redaktor

Check Also

Arben Ahmetaj: Më thanë do shkosh në të s’ëmës po fole, por unë e kam ndarë mendjen!

Ish-zëvendëskryeministri Arben Ahmetaj do të flasë sërish nga arratia. Gazetari Çim Peka ka publikuar disa …