Shoqata e Autoshkollave në protestë kundër rritjes së çmimeve të patentave

Shoqata e Autoshkollave të qytetit të Elbasanit janë ngritur në protestë ditën e sotme lidhur me vendimin e rritjes së çmimit të patentave me afro 15 mijë lekë të reja.

Ata shprehen se ky vendim është marrë në mënyrë të fshehtë dhe pa miratimin e tyre, si dhe rëndon në kurriz të qytetarëve.

“Kjo gjë do të sjellë një ulje të numrit të aplikimeve për marrjen e patentës”, thonë ata.

Një problem tjetër për ta është dhe rritja e çmimit të naftës për të cilën ata shprehin se duhet të rimbursohet si në rastin e fermerëve dhe me rritjen e çmimit për ta do të jetë akoma dhe më e papërballueshme e mund të shkojnë drejt falimentit.

Nëse situata vijon të jetë e njejtë, anetarët e shoqates së Autoshkollave paralajmerojnë përshkallëzim të protestës, duke i lënë një javë kohë për ndryshim vendimi.

About Redaksia

Check Also

Lul euroatlantiku bën një postim në facebook, tregon çfarë do bëjë kur të jetë kryeministër

Taksa e sheshtë 9% do ti jep fund tiranisë mbi shtresën e mesme dhe sipërmarrjen. Këtë …