Nepotizmi/Emërimet skandaloze të familjarëve dhe miqve të Kryebashkiakut të Vlorës, lista…

Nepotizëm? Kush më mirë se në Vlorë mund ta bëjë 😉

Kozma Mali Drejtor Financës, djali i dajos së Ermal Dredhës.

Olsi Durolli drejtor i përgjithshëm, shok klase i Ermal Dredhës.

Sokol Kuci drejtor kabineti, shok i ngushte i Ermal Dredhës.

Ebrieta Macaj këshilltare për Median, shoqe klase e Ermal Dredhës.

Adi Likaj mbikëqyrës i kontratave të tenderëve, shok i Ermal Dredhës.

Laura Brinja, motra e shoqes së Ermal Dredhës.

Drejtoreshë e Shtëpisë së Foshnjës vendoset kunata (motra e gruas) së Sokol Kuçit (drejtor kabineti).

Gruaja e Sokol Kuçit, këshilltare Bashkiake nga PD e Bashës.

Vijojmë…(Gramoz Ruçi, vjehrri i vëllait të kryetarit)

Blerim Ruçi Drejtor i Zjarrfikëses, nip i Gramoz Ruçit

Orest Ruçi Kryetar i Rajonit 2, vëllai i Blerim Ruçit, nip i Gramoz Ruçit.

Drejtor Urbanistike, Nip i Gramoz Ruçit (ende nuk e kemi emrin).

Elpiniqi Mërkuri kryetare e Këshillit Bashkiak, nusja e nipit të Gramoz Ruçit (thotë).

Grigor Dede këshilltar Bashkiak, bashkëshortja specialiste tek Pallati Kulturës.

Daut Zeraj sekretar Këshilli, bashkëshortja edukatore në Kopësht.

About Krye Redaktor

Check Also

Eurostat:1.1 milionë shqiptarë u larguan nga vendi në 10 vite, Berisha-Ramës:Shpopullimi krimi yt madhor

Sali Berisha Mirëmbrëma dhe përshëndetjet më të përzemërta, ju misionarëve të pamposhtur të lirisë, dinjitetit, …