Gabimi i bukuroshes së Veliajt që zbuloi bandën e drejtorëve

“RD”

Një gabim “pa dashje” i Detoreshës së klubit shumësportesh “Tirana” në varësi të Bashkisë së Tiranës ka ndihmuar hetuesit që të zbulojnë të gjithë komunikimin mes bandës së drejtorëve të Bashisë së Tiranës.

Hetuesit kishin nisur hetimet në lidhje me tenderat që i jepnin vetes drejtorët dhe kishin piketuar edhe kush ishin pjesëtarët e grupit. Ata kanë urdhëruar bllokimin e telefonave dhe të kompiuterëve të këtyre individëve për të gjetur prova në lidhje me këtë skemë vjedhje dhe korruptimi masiv.

Prova është gjetur tek kompiuteti i Drejtoreshës, Deborak Keçi sot në hetim nga Prokuroria. Hetuesit kanë gjetur në kompiuterin e saj një kod me disa shifra. Ky kod ka qenë pjesë e një aplikacioni të enkriptuar që komunikonin të pestë drejtorët, madje edhe me Erion Veliajn brenda. Aty ka nisur gjithçka. Prokuroria i ka hyrë në detaje dhe në këtë aplikacion gjetën komunikime se si shpërndaheshin tenderat, parate, porositë.Më pas është zbëthyer e gjithë banda e drejtorëve të Veliajt, gjë që ka sjellë edhe arrestimet.

About Krye Redaktor

Check Also

Berisha, mesazh për anëtarët dhe mbështetësit e PD: Të bashkohemi!

Sali BERISHA Mesazh për anëtarët dhe mbështetësit e PDSH! Të dashur demokrate dhe demokratë, simpatizantë …