“Bum” turistik i dhallës dhe byrekëve…

Nga Gent STRAZIMIRI

“Bum” turistik i dhallës dhe byrekëve- Faleminderit dentistëve dhe kirurgëve estetike!

Para 3 dekadave, “artisti” Kristaq varte kolegun poet në mes të sheshit për një poezi kundër “Partisë”, ndërsa “artisti” Edvin sot thjesht i blen me paret e vjedhura të mjerëve që ka mjeruar vetë…

Gjthss 10 milionë a 8 milionë “turistë” qofshin (se nuk po merret vesh), falenderimi shkon për dentistët, kirurgët estetikë të hundëve, buzëve dhe flokëve që u kryejnë punë me 1/3 e çmimit fukarejve të Italisë…

Deri tani, vetëm “industria” e byrekëve dhe e dhallës ia ka parë hajrin këtij “bumit” turistik!!!!

Këto janë faktet!!!

About Redaksia

Check Also

Programi ekonomik i PD të diskutohet në Grupin Parlamentar, në Kryesinë e Sekretariatet dhe të miratohet në Këshillin Kombëtar

!Bujar LESKAJ Të gjithë departamentet e Partisë Demokratike të drejtuar nga Prof. Dr. Sali Berisha, …