Pastrimi i parave fundos euron

Në tregun e këmbimit valutor sot euro do të blihet me 101 lekë dhe do të shitet me 101.7 lekë, ndërsa një dollar amerikan do blihet me 94.6 lekë dhe do shitet me 95.5 lekë.

Ndërkohë paundi britanik në tregun shqiptar do blihet me 117.8 lekë dhe do shitet me 118.8 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 103.3 lekë dhe do shitet me 104.5 lekë

About Krye Redaktor

Check Also

Narkoshteti përmbys euron, rënia nuk ndalet nga pastrimi i parave

Në tremujorin e parë 2024 kursi mesatar i euros në raportet e këmbimit me lekun …