Rama e quan shkelje të të drejtave të njeriut sulmin e medias italiane ndaj Agaçit dhe Olsit

Rama në reagimin e tij në për dokumentarin e “Report” në Rai 3, i cili hedh akuza mbi Ëngjëll Agaçin, Sekretarin e Përgjithshëm në Kryeministri, ndër të tjera thekson se emisioni u importua nga Shqipëria.

Sipas kryeministrit, shpifja fatkeqësisht po pushton fuqinë fisnike të informacionit.

“Nuk ishte një mëkat me keqbesim ndaj vendit tim dhe se edhe importimi i shpifjeve nga Shqipëria në Itali (duke përfshirë në punët e Shërbimit Publik edhe shpifjen ndaj vëllait tim kundër të cilit ai tashmë kishte bërë ankesë dhe është në pritje të fjalës së drejtësia) u shfaq vetëm si fryt i një lehtësie të paqëndrueshme të qenies, e cila gjithnjë e më shpesh në kohët e sotme, fatkeqësisht pushton fuqinë fisnike të informacionit dhe e shndërron botën e së drejtës për lirinë e informacionit në një botë të shtypjes së lirive dhe të drejtave të njeriut”, u shpreh Rama.

About Krye Redaktor

Check Also

Doni më për… narcosin e shndërruar në institucion?

Nga Adriana KALAJA Sot, nga tingujt e radios së Syrit, nuk po i besoja veshëve …