Vishu trashë!

Nga Gent STRAZIMIRI

Edhe sikur kallëzimi të mos ishte bërë, italianët të kanë paraqitur dokumentat që janë në dosje dhe që “drejtësia” jote “euro-atlantike” nuk i ka parë…

Janë fotot sinjaletike të tët vëllai së bashku me itineraret me makinën e drogës dhe shoqërinë e bandës së drogës…

Ai “djathi” që ti përpiqesh ta shesësh për “sapun”, është “djathë” gjerman, nga “qumësht” gjerman madje edhe me “paketim” gjerman… dhe italianët e RAI 3 e dinë!!!!

Për të bërë këtë “djathë”, gjermanët patën sjellë në atë kohë nja 3 duzina oficerë krimesh të anti-drogës, që i instaluan në Shqipëri si rezidentë…

Është pak a shumë ajo koha kur i tregoje Berlinin Merkelit nga ballkoni i zyrës së saj, dhe ajo mahnitej që nuk e kishte vënë re më parë…

Mirëpo “Djathi” nuk mbahet gjatë në sirtar se qelbet erë, sidomos kur është “djathë pa hile”… siç e bën “nemcja”…

Kështu që tani që i doli era, unë një këshillë kam, atë që ia pata shkrujt publikisht edhe Sajmir Tahirit kur i erdhi radha:

VISHU TRASHË, se atje për ku je nis bën ftohtë …. !!!!

KAQ!

About Redaksia

Check Also

Politikat Rama anti-bujqësi si bilanc lufte!

Nga Dorjan TELITI Politikat Rama anti-bujqësi si bilanc “lufte”, humbet blegtori vendas, fitojnë vetëm miqtë …