Sot Buna kjan, sot Shkodra âsht e zhytun në lot e trishtim!

Greta BARDELI 

Nuk mundëm ta shpëtonim Almën dhe fëmijët e saj,por ne kemi për detyrë të mbrojmë të gjithë të tjerat. I takon politikës,institucione shtetërore të japë sinjalin. Duhet të ndëshkojmë aktet e dhunës dhe krimit në familje sigurisht,por mbi të gjitha duhet të shpëtojmë jetë.

A biem të gjithë dakord që duhet të fillojmë nga edukimi te respekti në shkolla, sepse është antidoti i parë i vërtetë ndaj çdo forme dhune? Se fëmijëve duhet t’u mësohet zhvlerësimi absolut i çdo qëndrimi agresiv i çdo pretendimi për kontroll apo nënshtrim, sepse e dashura apo gruaja nuk janë pronë? Duhet të veprojmë menjëherë dhe ta miratojmë me ligj. Por le ta bëjmë nesër, nuk kemi mundësi të humbim javë apo muaj. Ne jemi këtu.

Kjoshin mirë e në paqe me Zotin.

 

About Redaksia

Check Also

Berisha: Mafia ndërkombëtare është e tëra në mbështetje të Edi Ramës! Kjo e bën betejën tonë edhe dy herë më jetike

Kryetari i PD, Sali Berisha në fjalën e tij para qytetarëve në tubimin e përnatshëm, …