“Sponsorizim” i grupeve mafioze dhe lobingjeve antifamilje!

Nga Tritan SHEHU

Projekt ligji “Shendeti riprodhues e fertilizimi i asistuar”, duhet terhequr nga Qeveria!

Grupet kriminale vendase e te huaja synojne ta ktheje Shqiperine vend trafiku nderkombetar te uteruesit, te krijoje “fermat e uteruesit” per prodhim foshnjesh.

Te perdore grate shqiptare si rezervate te paguara per te prodhuar “bebe”me porosi nga kudo, elemente qe jane ne projekt.

Ashtu si diku me trafikun e organeve mund te blesh nje “dhurues veshke” per 10 mije $, ne Shqiperi do te mund te blesh nje uterus.

Trafik organesh edhe ky i fundit, i denuar para pak ditesh nga PE.

Por dhe nje tentative kjo e qarqeve anti familje, per objektivat e ideologjine e tyre.

Per te arritur te ndryshohen kolonat ligjore me te rendesishme morale e egzistenciale, sinkrone keto me vlerat, themelet, e vete shoqerise njerezore.

Per te goditur Familjen e perbere nga nje Burre, nje Grua e me shprese Femijet.

Per te mohuar percaktimet sublime Nene e Baba e kthyer keta ne terma gender numerike 1,2,3,4 etj.

Duke synuar si fillim goditjen e ligjeshmerise sone per adoptimet ne Kodin e Familjes, sic shkruhet ne vete ate projekt ligj.

Dhe e gjithe kjo nepermejt nje Ligji qe shkel dinjitetin e te drejtat e gruas e femijes, demton rende ata edhe nga ana shendetesore.

Per te vazhduar me pjesen vrastare te atij Ligji, qe kerkon te perfshije ne afatet e Aborteve edhe periudhen e pjekurise se thelle te jetes fetale..

Apo nxitjes se vajzave adoleshente drejt abortit.

Kur Gjykata Supreme e ShBA merr nje vendim krejt te kundert ndaj abortit.

Ligj ky kriminal, anti jete, anti vlere e moral, qe artificialisht paraqitet.

Ndersa Shqiperia ka nevoje per politika diametralisht te kunderta ne mbrojtje te dinijitetit, vlerave te familjes e prinderore, natalitetit, jetes, te drejtave te gruas e te femijeve…kunder diskriminimit e trafiqeve.

About Redaksia

Check Also

Për një Parti Demokratike të madhe

Nga Luçiano BOÇI Vlera themelore e një Partie është liria e anëtarëve të saj. E …