Prokuroria nis hetimet për veglën politike të Ramës

Prokuroria e Përgjithshme, bazuar në parashikimet ligjore, në 19 Prill 2024, i drejtohet Këshillit të Lartë Gjyqësor, që të kryejë verifikimin paraprak dhe më tej t’ia përcjellë sërish institucionit kryesor të akuzës për të kryer kontroll pranë autoriteteve të huaja.

Vetëm sot, Këshilli i Lartë Gjyqësor i ka vënë në dispozicion Prokurorisë së Përgjithshme dosjen për gjyqtaren Irena Gjoka, duke i hapur këshrtu rrugë hetimit dhe kërkimit të informacioneve te autoritetet greke.

Ndërsa institucionet bëjnë ping-pong shkresor për formularë dhe dokumente që janë zyrtare, gjyqtarja Irena Gjoka, edhe pse e dyshuar publikisht për kryerje të veprës penale si falsifikimi i dokumenteve do të vijojë të flasë në emër të Drejtësisë së Re nën mantelin e gjyqtares, edhe pse shumë vendime të saj sëfundmi, janë paragjykuar për njëanshmëri

About Krye Redaktor

Check Also

Begaj dhe Balla sajojnë vizita shtetërore në Gjermani, dy bileta për Hamburg

Golat e kombëtares këtë europian në Gjermani janë nga ato ngjarje që kur të kujtohen …