Reflektim në shtëpinë e “Big Brother Vip”

Mbrëmjen e djeshme, shëndeti ishte biseda që ndanë me njëri-tjetrin banorët e shtëpisë më të famshme në Shqipëri, “Big Brother Vip.

Të nxitur nga kompania më e madhe dhe më e besuar e sigurimeve, SIGAL UNIQA Group Austria, ata nëpëmjet rrëfimeve të tyre, na kujtuan se:

Shqipëria është plot me spitale, klinika dhe laboratorë privatë, por qytetarët e Shqipërisë  vazhdojnë të paguajnë fatura për shërbimet mjekësore në këto institucion.

Çmimet janë të shtrenjta, por me e shtrenjtë është jeta.

Çdokush mund të sigurohet! Pra të mos paguajë kur ka fatura spitalore dhe kjo është e thjeshtë, ekonomike, dhe e shpejtë.

Primi i sigurimit eshte 100 deri 500 herë më i ulët se përfitimi.

Një operacion në zemër mund të kushtojë 50,000 Euro dhe siguracioni vjetor kushton vetëm 200 – 500 Euro

Operacioni i zemrës ishte shumë i kushtueshëm. Unë po flas për eksperiencën që kam patur. Dhe operimi i zemrës ishte shumë i kushtueshëm dhe nëse unë do të kisha një siguracion, mua s’do më kishte kushtuar asgjë. Janë sëmundje që të kapin të papërgatitur. S’ke mundësi ekonomike. Dhe nuk është se ti do të ndërrosh makinën. Është sëmundje, është tjetri në krevat. Nuk ke kohë. E pastaj kemi parë shumë njerëz, të afërm, shokë e miq që marrin borxhe njëri-tjetrit, marrin kredi për sëmundje…”, rrëfeu dje në Big Brother VIP Romeo Veshaj.

https://www.instagram.com/reel/C6t6n80sO4F/?igsh=NTMzaHd2aWhzaXRw

Çfarë ofron SIGAL UNIQA Group Austria si mbështje financiare ndaj sëmundjeve kritike, përfshirë tumoret dhe ato të zemrës.

“Jetë Plus”

Nëse zgjedh sot të sigurohesh, vetëm duke plotesuar një pyteësor shëndetësor pas një periudhe pritje 6 mujore, do të kesh sigurim në të gjithë botën nëse diagnostikohesh me:

a)Tumor malinj;

b)sëmundje zemre;

  1. c) transplant; d)
  2. d) ndërhyrje në kokë
  3. e) shtyllën kurrizore

Kjo policë Sigurimi:

– Paguan faturat e trajtimit mjekësor në çdo shtet të Europës për këto sëmundje:

– Paguan biletën e avionit, për pacientin dhe të afërmin që e shoqëron

– Paguan 100 euro për cdo dite që zgjat trajtimi jashtë vendit.

Porosit tani ONLINE në https://sigal.com.al/…/sigurimi-privat-i…/jete-plus/

“Sigurimit anti-Tumor”

Nëse zgjedh sot të sigurohesh, vetëm duke ju përgjigjur një pyetje pas një periudhe pritje 6 mujore, do të kesh sigurim në të gjithë botën nëse diagnostikohes me:  a)Tumor malinj; b) Tumor beninj në kokë

– Merr paratë që të nevojiten për kurimin tënd, të gjitha menjëherë

– Shumën për të cilën kërkon të sigurohesh e zgjedh çdo individ, nga 5,000 ddri 50,000 euro

– Pagesa vjetore për t’u siguruar fillon nga 50 euro në vit/person;

Shikoje çmimin këtu: https://sigal.com.al/sigurimi-anti-tumor/

Shkruani tani në:

e-mail: info@uniqa.al

Whatsapp: 068 60 62 829

Specialistët e SIGAL UNIQA janë të gatshëm tju asistojnë në çdo kohë

SIGAL UNIQA Group Austria, jetojmë më mirë së bashku!

About Redaksia

Check Also

Skandal/Thumanë-Kashar, 1.6 miliardë euro për 21 km, plus taksë 2.5 euro për kalim, taksimi më i lartë në Europë

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku ditën e djeshme inspektoi së bashku me kreun …