Ky regjim sundon me familjet mafioze të Rrajave, Ndokës, Bajrëve, Avdylëve, Xhafëve, Ballës, Çelëve…

Gjatë fjalës së tij në tubimin qytetar, kryedemokrati Sali Berisha ka hedhur akuza të forta ndaj Edi Ramës. Berisha tha se, ky regjim sundon me familjet mafioze të Rrajave, Ndokës, Bajrëve, Avdylëve, Troplinëve, Dervishëve, Xhafëve, Ballës, Çelëve.

“Të dashur miq, ky regjim që ka shtrirë vellon e zezë të krimit në të gjitha skajet e këtij vendi me qeverisjen e tij.

Ky regjim që ka shtrirë pushtetin e tij të drogës në të katër anët e vendit.

Ky regjim që sundon me familjet mafioze të Rrajave, Ndokës, Bajrëve, Avdylëve, Troplinëve, Dervishëve, Xhafëve, Ballës, Çelëve, bandave të tjera.

Ky regjim i pamëshirë sa vetë pamëshirësia u thotë shqiptarëve çdo ditë se në këtë vend, në këtë tokë ju nuk keni vend. Ju duhet t’ia mbathni sa më parë.

Por a është Shqipëria një vend për t’u braktisur?

Jo dhe jo. Shqipëria është një vend për të luftuar dhe vdekur 100 herë për të.

Shqipëria është një vend që meriton çdo sakrificë.

Shqipëria është një vend që meriton çdo përpjekje.

Shqipëria është vend që meriton jetët tona.

Shqipëria është vend që meriton gjithçka!

Shqipëria nuk mund të dorëzohet barbarëve, nuk mund t’i dorëzohet hajdutëve, nuk mund t’i dorëzohet kriminelëve, nuk mund t’i dorëzohet vrasësve, qeveritarëve në pushtet.

Miqtë e mi, të gjitha këto kërkojnë vetëm një gjë, kërkojnë një betim të çdo shqiptari për të marrë fatin e tij në dorë.

Dhe për të marrë fatin e tij në dorë do të thotë t’i thotë vetes se jam shqiptar dhe se do marr Shqipërinë në duart e mia.

Dhe se Shqipërinë nuk do ta lejoj kurrë të rrokulliset si as në kohën e pushtimeve të saj më të zeza.

Ndaj dhe koha, ora e saj fton shqiptarët për sakrifica.

Fton shqiptarët t’i rikthehen lajtmotivit kur ata kanë luftuar për liri.

Kur ata kanë sakrifikuar për liri.

Kur ata kanë hedhur mënjanë regjimet më të zeza, diktaturat më poshtëruese”, tha Berisha.

About Redaksia

Check Also

Proçedohet penalisht Tom Doshi