Goditja e avokatit me levë, Boçi: Dhunuesit dhe urdhëruesit do të marrin përgjigje të shpejtë politike dhe jo vetëm!

Nga Luçiano BOÇI

Goditja me leva i avokatit Mëngjesi, dëshmon qartazi nervozizmin e regjimit të Ramës e veglave të tij, përballë rritjes së zemërimit qytetar e rritjes së forcës së opozitës, si dhe konfirmon bashkëpunimin e tij me çdo bandit të vogël apo të madh për të goditur çdo opozitë përfshi dhe atë juridike.

Avokati Mëngjesi është mbrojtës jo thjesht i Berishës, por dhe i të vërtetave të opozitës përballë një sistemi drejtësie që po dëshmohet çdo ditë si aparat politik i regjimit.

Ky akt është kumbim alarmi i gjendjes së drejtësisë dhe politikës në Shqipëri.

Dhunuesit dhe urdhëruesit, në çfarëdo kolltuku të jenë ulur meritojnë një reagim e përgjigje ekzemplare. Kushdo që ka dashur të dërgojë ndonjë mesazh do të marrë përgjigje të shpejtë politike dhe jo vetëm.

About Redaksia

Check Also

Proçedohet penalisht Tom Doshi