Të neveritshmit!

Nga Iva V.GRILLO

Dhoma e avokateve me te drejte eshte shqetesuar per mungesen e reagimit nga gjyqtaret e prokuroret per atentatin mafioz ndaj avokatit Mengjesi.

Por Dhoma e Avokateve duhet ta dije tashme se gjyqtare e prokurore, ne pozitat e nje shteti te kapur, mund reagojne vetem ne sinkron me pushtetin dhe sponsorat e tyre.

Ata mesa duket mundohen te lexojne vetem kumtet e regjimit dhe hedhin vallen e tij…

Reagimi i institucioneve lidhur me kete çeshtje ka qene i neveritshem.

Shteti duhet te ishte ne alarm keto dite per shkak te atentatit mafioz qe ndodhi ne mes te Tiranes kunder nje njeriu te ligjit.

Ministrin e Rendit dhe Drejtesise nuk duhet ti mbante vendi…kryeministrin, kryetaren e parlamentit po ashtu, shoqerine civile, etj.

Vendi nuk duhet ti mbante as perfaqesuesit e sponsoreve te drejtesise se re:

Perfaqesuesin e BE dhe disa ambasadave te tjera qe nuk lene rast pa u perplasur ne fytyre shqiptareve “arritjet” e medhaja te drejtesise se re.

Nje mungese reagimi kjo po aq e neveritshme sa edhe reagimi prej skuthesh i institucioneve shqiptare.

About Redaksia

Check Also

Politikat Rama anti-bujqësi si bilanc lufte!

Nga Dorjan TELITI Politikat Rama anti-bujqësi si bilanc “lufte”, humbet blegtori vendas, fitojnë vetëm miqtë …