Sodom dhe Gomorrah…

Nga Iva V.GRILLO

Është provuar tashmë katërcipërisht se Kryeministria dhe Bashkia Tiranë janë Sodom dhe Gomorrah e kohëve të sotme, vendet e vëna përfund nga krimi, korrupsioni, shthurja dhe imoraliteti i papërfytyrueshëm institucional, politik dhe njerëzor.

Kush vazhdon akoma të bashkëjetojë apo bashkëveprojë në këtë llum pa ndyer veten?!

Kush mund t’a quajë më veten partner (brenda e jashtë) me krerët e Sodom e Gomorrah pa marrë mbi supe damkën e turpit?!

About Redaksia

Check Also

Politikat Rama anti-bujqësi si bilanc lufte!

Nga Dorjan TELITI Politikat Rama anti-bujqësi si bilanc “lufte”, humbet blegtori vendas, fitojnë vetëm miqtë …