E paparë dhe e pandodhur kurrë! Policia e Ballës godet me gurë protestuesit

Policia e shtetit (narko-shtetit) godet dhe me gurë protestuesit sot.

S’kam fjalë…

Kanë degraduar deri ne pikën më të paimagjinueshme.

Më “e ndershme” do ishte të vazhdonin të ruanin arat me kanabis!!!!

About Redaksia

Check Also

Argita Malltezi: Pas rikthimit të vulës, demokratët po rikthehen në PD

Argita Malltezi ka komentuar vendimin e Gjykatës së Apelit e cila riktheu vulën dhe logon …