all

Bashkimi Kombëtar i Shqiptarëve domosdoshmëri historike për zgjidhje

Nga Isuf IMERAJ Situata politike dhe historike, sociale dhe ekonomike, veças ajo gjeostrategjike-ushtarake, kriza që po përjetojnë shqiptarët, kudo që jetojnë, tregon se kombi ynë është në udhën kryq të historisë. Ora duhet të jetë e shqiptarëve o sot o kurrë! Bota, Evropa, SHBA, partnerët tanë duhet të na ndihmojnë. …

Read More »