Lideri

Bledi KASMI

“Doktori” është rikthyer, i pandalshëm dhe frymëzues për një vend dhe një shoqëri që kishte rënë në gjumin letargjik të së keqes.

Nuk ka limite në betejën e tij për liri e demokraci i udhëhequr nga parimet dhe morali, që e bëjnë atë të jetë lider.

Rend në të gjithë vendin nga jugu në veri, nga podiumet në stadiume e nga studio në studio me energjinë e një djaloshari për të rikthyer shpresën në këtë vend.

Jemi në funddhjetorin 2021 njësoj si 31 vite më parë.

About Redaksia

Check Also

Reportazhi i RAI3 – prova e pakontestueshme se Shqipëria drejtohet nga një kryemafioz?

Enver Bytyçi Prej vitesh shkruaj në reagim të politikave të brendshme dhe sidomos lidhur me …

Leave a Reply