Skenografi i njohur: Asnjëherë nuk kam besuar tek Basha

Artisti dhe skenografi Bashkim Zahaj ka komentuar pas protestës së demokratëve, ku deputeti Lulzim Basha me mercenarët e tij, dhunoi qytetarët.

Me një reagim në Facebook, Zahaj shkruan se asnjëherë nuk ka besuar që Basha ka kapacitete për të krijuar opozitë.

‘Asnjëherë nuk kam menduar se kapaciteti intelektual i tij do mund të krijonte një opozitë ku të shikonim perspektivën. (Që në takimin me artistët për artin dhe kulturën)’, shkruan artisti dhe skenografi Bashkim Zahaj në Facebook.

About Redaksia2

Check Also

Qeveria do të shpenzojë 12 milionë euro për të luftuar korrupsionin që bën vetë!

Qeveria shqiptare do të shpenzojë 12 milionë euro nga paratë e qytetarëve për të forcuar …

Leave a Reply