I marri në bunker gëzon si i lumtur idiot!

Ylli MANJANI

I marri në bunker gëzon si i lumtur idiot, kur deklaron se Berisha 77 vjeç ska më të ardhme. Bashkë me shoqëruesit e tij po aq idiotë dhe mediat e pguara e këndojnë këtë këngë, me një lumturi të frikshme…

Hahahahahahahahahahahahhaahahahhaha.

Dmth kjo është sfida, e ardhmja e Berishës, që i ka kaluar të gjitha në jetën e tij politike. I marri, 47 vjeç, nuk sheh se si e mbylli pa e filluar të ardhmen e vet. Ka hallin e të ardhmes të 77 vjeçarit, Berishë.

Dhe për t’a siguruar të ardhmen e vet pa të ardhme mbyllet me dyer hekuri dhe ruhet me policët e pushtetit, nga Berisha.

Po a ska të ardhme Berisha?! Prej kujt ruhet në bunker!

O t’puthsha mendjen!

Ça gaz lotsjellës mor!
Ky është gazi i botës.

Dhe ne të tjerëve që votuam këtë të marrë, na bëftë mirë gazi!
E meritojmë sepse i besuam të ardhmen të marrit pa të ardhme.

About Redaksia

Check Also

Olta si modeli i nudistëve qeveritarë

Nga Ilir LEVONJA Si është e mundur që i zemëroheni Oltës, për një deklratë që …

Leave a Reply