Veliaj, turpi i Tiranës!

Nga Iva V. Grillo

Veliaj, turpi i Tiranës… Vulgariteti i ulur këmbëkryq në sofër!
Tashmë e kemi të qartë se çfarë perceptimi ka për detyrën e tij publike Kryetari i Bashkisë, Tiranë. Metaforat e përdorura prej tij, nuk lënë vend për shumë interpretime.

Psikologët mund të bëjnë analiza të thella se pse ky individ e krahason marrëdhënien me qytetarët me aktin e jashtëqitjes dhe instikte të tjera bazike… por banorët e kryeqytetit e kane të qartë që këtu nuk bëhet më fjalë thjeshtë për një metaforë.

Kryetari i Bashkisë me gjuhën dhe “punët” e veta vërtetë po e ndot përditë hapësirën publike dhe atë shoqërore të Tiranës… ashtu me turravrapin dhe urgjencën e atij që nuk sheh përtej nevojave të veta të çastit.
Shoqëria shqiptare mund të ketë qënë e varfër, e shtypur … por kurrë vulgare!

#VeliajTurpiTiranes

#StopFarsesVeliaj

About Krye Redaktor

Check Also

Si rekruton e si përdor mafia Soros!

Nga Edi PALOKA Mafia , perpara se te pranoje nje “ushtar” te ri ne familje …

Leave a Reply