Berisha të dielën takim me qytetarët e Vaut të Dejës

Ish-Kryeminiastri Sali Berisha do të zhvillojë të dielën një takim me qytetarët e Vaut të Dejës.

Njoftimin e ka dhënë Berishanë Facebook.

Njoftim!

Ditën e dielë në ora 15:00 ne Kompleksin Armando në Stajkë mbahet Foltore me qytetarët e Vaut të Dejës! Bashkë sjellim shpresën dhe fitojmë!

Ftohen të gjithë të marrin pjesë! sb

About Redaksia

Check Also

OECD: Shqipëria përkeqësohet në 28% të objektivave të zhvillimit 2030, arsimi rënie skandaloze

Shqipëria ka bërë progres të moderuar drejt arritjes së objektivave të Zhvillimit të Qëndrueshëm të …

Leave a Reply