“Bunkeri” në panik, përçmon demokratët!

Nga Tritan SHEHU

Dikush po mermerit ne panik nga “Bunkeri”:

Ata qe moren pjese sot ne Primaret nuk ishin te PD!!!

Neqoftese ata qindra dhe mijra ne terresi, qe moren pjese me vullnet te tyre, si njerez te lire me aspiraten e fitores ne keto Primare, nuk ishin te PD, atehere cfare ishin?

Ata dolen hapur, me fytyre zbuluar, emer e mbiemer, me dokumenta dhe firme te vendosur, nuk u fshehen…i njohin te gjithe aty ku jetojne e votuan.

Neqoftese per “bunkerin” ata nuk jane PD, atehere natyrshen pytet, kush eshte atehere PD sipas tij?

Kete duhet ta sqarojne ata te “ngujuar”.

Se pa dyshim PD nuk jane ata mercenare te armatosur, qe u vendosen mbas dyerve te hekurta te atij “Bunkeri”, qe e “ruajne” ate si ish K.Q. komunist dikur.

As bashkepuntoret e tyre, qe u sulen nga jashte se bashku me ata nga brenda me gaz, shkopinj etj mbi demokratet, qe po perpiqeshin te rivendosnin “lirine” e te clironin shtepine e tyre me 8 dhjetor, nuk jane PD.

Pra kush jane demokratet sipas “Bunkerit”!

Heshtje nga ai “Buker“, asnje fjale…..

Deklarata te tilla jane vetem fyrje te pa imagjinueshme jo vetem per demokratet e atyre 6 bashkive, por te te gjithe Shqiperise, qe ndoqen me simpati, vemendje ate proces Primaresh, si nje sinjal i forte clirimi e shprese per ndryshimet e tjera jo vetem ne PD, por ne mbare vendin.

Sepse tashme po vendoset “Vota e lire“, dhe vetem ajo mund te ndryshoje gjithçka.

About Redaksia

Check Also

OECD: Shqipëria përkeqësohet në 28% të objektivave të zhvillimit 2030, arsimi rënie skandaloze

Shqipëria ka bërë progres të moderuar drejt arritjes së objektivave të Zhvillimit të Qëndrueshëm të …

Leave a Reply