Elita e Krujës bashkohet për riorganizimin e PD

Grupi i Punës për Rithemelimin e Degës së PD Krujë, në takimin për njohjen me përcaktimet e Udhëzimit nr 3, të Komisionit të Rithemelimit të PD, krijimin e Nëngrupeve të Punës për secilin Grupseksion, me qellim kontaktimin e çdo antari të Degës dhe realizimin e proçesit zgjedhor në secilin Seksion dhe Grupseksion.

Interes dhe pjesëmarrje e kontributorve-themelues të Degës, drejtues aktuale të strukturave, intelektual dhe qytetar të nderuar të Krujës.

Përgjegjshmëri dhe sensibilitet nga gjithë antarët e grupit të punës për momentin historik që po kalojnë demokratët dhe domosdoshmërinë e angazhimit serioz nga secili, për realizimin e një procesi zgjedhor transparent dhe gjithëpërfshirës…✌️✌️

 

About Redaksia

Check Also

Veliaj 9.2 milionë euro për Taksën e Arsimit, drejtësia mbyll sytë përpara vjedhjes!

Nga Petrit VASILI Veliaj dhe Bashkia 9.2 milion euro ne 2024 per Taksen e Arsimit, …

Leave a Reply