Kush është “nxënësja” e Soros që përfaqësoi në Kushtetuese kërkesën për shkarkimin e Metës

Klotilda Ferhati Bushka (themeluesja ligjore MJAFTG99-ës), relatorja e Rilindjes në Gjykatën Kushtetuese për shkarkimin e Presidentit! Një nga krijesat e Soros në politikë.

Një ndër të duhurat për Operacionin “Kapja Totale e Përfundimtare e çdo pushteti” tani që veç Federata e Futbollit dhe Shoqata e Gjuetarëve kanë mbet të fundit që duhet të kapen.. për tu barazuar me kohën e Enverit!

M’u kujtuan këto fotot kur pashë që s’kishte foto nga seanca në Gjykatën Kushtetuese.. Në fakt këto janë fotot më domethënëse të seancës!

About Redaksia

Check Also

Foto-lajm, vërshim popullor në bulevard

Dhjetra mijëra protestues kanë mbushur bulevardin “Dëshmorët e Kombit”. Protesta kombëtare e opozitës po zhvillohet …

Leave a Reply