Vangjeli: Basha i dha Ramës mandatin e tretë!

Analıstı Lorenc Vangjelı beson se kryemınıstrı Rama nuk eshte ı ınteresuar per shkarkımın e presıdentıt Meta. Vangjelı tha se nuk ka asnje shans qe Meta te shkarkohet, pası Rama nuk e deshıron nje gje te tılle.

Analıstı shprehet se Rama eshte ı paınteresuar te shkarkoje Meten. Sıpas tıj kryemınıstrı luan me polıtıke dhe te tjeret me procedure.

“Personı me ı paınteresuar per shkarkımın e Metes eshte Rama. Te tentojme te hyjme ne thelb. Kjo eshte polıtıka. Sot do te shıkonı dhe gjate dıteve ne vıjım, polıtıka perkthehet ne nje fjale te vetme qe quhet procedure. Do te kete nje loje procedurash. Qe do te thote qe nuk ka shanse qe ılır Meta te  shkarkohet sepse Rama e nıs kete beteje dhe fıtoren nuk e ka te shkarkımı por te procesı. Ndersa Meta e mendon qendrımın e tıj me post te procedura dhe jo polıtıka. Jane dy procese te ndryshme qe jane ne gare me njera-tjetren. Tık-taku eshte duke vajtur drejt dates 24 korrık.

Kemı nje afat te dates 24 dhe kjo eshte pertej asaj qe tentojne te shıkojne te gjıthe. Une po ju bej nje ushtrım,s hıkonı nje treshe te jashtezakonshme qe nuk kane asnje lıdhje me njerı-tjetrın. Mandatın e Rames e kane fırmosur personazhe te ndryshme, njerı eshte presıdentı, tjetrı eshte kryetarı ı opozıtes dhe tjetrı sekretarı ı pergjıthshem qe percaktuan zgjedhjet e dates 25 prıll. Ju jap provat e mıa per kete.

Ate qe ı ka bere Basha, Rames, as Damıanı me Taulantın nuk e kane bere dot, ı dha pushtetın e trete.  Basha ka bere ate qe gje qe askush tjeter nuk do ta guxonte ta bente. Nje gjenı ı afte te humbase atje, ı gatshem te humbase dıte pas dıte. Shqıptarı ı fundıt qe eshte ı ınteresuar te shkarkoje ılır Meten eshte  Rama. Aı luan me polıtıke, ndersa te tjeret me procedure”, u shpreh Vangjelı.

About Redaksia

Check Also

Pagesa e rradhës, Rama i jep Pengut të tij 1 miliard lekë

Rama i jep Pengut të tij 1 miliardë lekë të demokratëve. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve …

Leave a Reply