Po vijnë barbarët!

Nga Enver Bytyçi

Te 5 Maji sot po shohim skena horror! Terroristët në pushtet po shkatërrojnë themelet e jetës së qytetarëve, shtëpinë! Nëse do të kishte ndodhur kjo në Kosovë para vitit 1998 e gjithë bota do të kishte protestuar për kësi lloj barbarie!

Por bota dhe Shqipëria sot nuk janë siç ishte bota dhe Shqipëria para dy dekadave. Sot në pushtet në Shqipëri janë terroristët që shiten si neoliberalë! Edhe Hitleri dhe Duçja e quajtën veten nacional-socialistë, d,m,th ruajtën pjesën e asaj që konsiderohej socialiste!

Por e shkatërruan botën, si kurrë më parë!

Misioni i këtyre ultraliberalëve të sotëm me nofkën Soros po bën të njëjtën gjë si Hitleri dhe Duçja para e gjatë Luftës së Dytë Botërore! Skenat e dhunës dhe të shkatërrimeve te 5 Maji janë dëshmia e fundit e kësaj politike të dhunës, terrorit dhe barbarisë shtetërore!

Prandaj nuk votohen barbarët!

About Redaksia

Check Also

Kodi etik diplomatik e moral i munguar në Shqipëri!

Enver Bytyçi Në diplomaci, si në çdo profesion, ka një kod sjelljeje. Ky kod në …

Leave a Reply