Lushnjarët besimplotë për fitoren e Elton Banos më 6 mars 

Takime intensive te kandidatit Elton Bano i shoqëruar nga drejtuesi politik z.Klevis Balliu me banoret e lagjeve te qytetit te Lushnjes i kane gene me shume shtyse dhe besim se ndryshimin po e kërkojnë te gjithë te majte e te djathtë e pa bindje politike.
Takimi me qytetarët dhe strukturat në lagjen “Loni Dhamo”.i bashkohen fjalës “zhvillim”, dhe është mëse e kuptueshme. Lushnja ka plot 10 vite që nuk arrin të zhvillohet në asnjë drejtim.

Nuk arrij të kuptoj se si përfaqësues të Partisë Socialiste vazhdojnë të premtojnë se do të investojnë ne Lushnje. Prezenca e tyre është e dukshme vetëm në kohë zgjedhje dhe në fushata elektorale vendore ose lokale.

Jam i bindur se ndryshimin do e sjellim bashkë. Shpresë, ndryshim, fitore! shprehet kandidati i koalicionit “Shtëpia e lirisë” Z. Elton Bano.

About Redaksia

Check Also

Veliaj 9.2 milionë euro për Taksën e Arsimit, drejtësia mbyll sytë përpara vjedhjes!

Nga Petrit VASILI Veliaj dhe Bashkia 9.2 milion euro ne 2024 per Taksen e Arsimit, …

Leave a Reply