Premtim Kryemadhi do të sjellë shpresën dhe ndryshimin në Dibër

Ilir Krosi, n/kryetar i deges së PD në Dibër ka mbajtur një fajlim në takimin e prezantimit të kandidatit të Shtëpisë së Lirisë për Dibërn Premtim Kryemadhi.

Ai ndër të tjera tha se, në emer të PD-së ju falenderojmë ju qe jeni këtu dhe ata që nuk kanë mundur të vijnë për mbështetejen që i kanë dhënë PD. Jemi në këtë fushatë ta pazakontë që do të zgjedhje kryetarin e 6 të kreut të bashkisë në këto 7 vitë.

“Bashkia jonë është bërë një eksperiment i shëmtuar i qevrisjes lokale të dështuar. Jemi sot këtu edhe në një moment të vështirë për opozitën dhe Partinë Demokratike, ku ish drjtues të saj sollën antivelerat brenda sturkturave tona.

Por tashme edhe këtu në Dibër, anëtarësia ka marrë në dorë fatetet e partisë, pas folotres se inicuar nga Doktor Berisha. Në kemi zgjedhur vetë me primaret tona kandidatin tonë.

Premtim Kryemadhi ka qenë në mbështetje të PD. Dhe është nder për ne që të parfaqësohemi me intelektualin shembullor Premtim Kryemadhi.

Nëse doni më të mirën zgjidhni më të mirin. Premtim Kryemadhi është vlerë e qytetarit dhe familjarit. Ai është i përkushtuar dhe jeton çdo ditë në Dibër.

Ai është kandidadati ynë që premton shpresën dhe ndryshimin, i zgjedhur nga ne”, u shpreh Ilir Krosi.

About Redaksia

Check Also

Qeveria do të shpenzojë 12 milionë euro për të luftuar korrupsionin që bën vetë!

Qeveria shqiptare do të shpenzojë 12 milionë euro nga paratë e qytetarëve për të forcuar …

Leave a Reply