Drejtori i Ujësjellësit në Durrës shpërndan para për vota në zonën e “Kënetës” në Durrës

Drejtori i Ujësjellësit në Durrës po shpërndan para në këmbim të votave në zonën e “Kenetës” në Durrës. Zgjedhjet e 6 marsit e kanë bërë Ramën të pasigurtë ndërsa në takimet elektorale shqiptarët po njohin opozitën e vërtetë.

Rama ka vetëm një mënyrë për të mbijetuar politikisht dhe ajo është blerja e votës. Kjo nuk do të tolerohet dhe do të sjellë pasoja për vetë regjimin.

About Redaksia

Check Also

Pse SPAK ka lindur i vdekur

“RD” Inceneratorët hetohen, pastaj sekuestrohen, pastaj konstatohet se nuk ka fare inecenerator në Tiranë dhe …

Leave a Reply