Komisari politik i sektit në Vlorë në tymnajën e marrëzisë!

Reagim i FRPD Vlorë

Si mospatës lidhje me Vlorën, mosnjohës akut i saj, delegati politik i sektit, del “rrallë e për mall” për të plotësuar normën e takimeve.

Gjithologu anglishtfolës, herë “ekonomist”, herë “financier”, herë “inxhinier” e herë mësues anglishteje, në Vlorë erdhi dhe bëri të diturin lidhur me mjedisin e pastërtinë, duke “dhën mendje”!

Në tymnajën e diturisë së tij si ekspert mjedisi, deklaron se: “Fati i Vlorës qëndron tek investimet e sektit, dhe jo bekimi natyror që ky qytet ka prej Zotit”!

Kjo qartazi tregon mungesën e tij të interesit për Vlorën, del e flet kuturu në tymnajë; tregon qartazi asnjë lidhje me bekimin që Vlora ka!

About Redaksia

Check Also

Lajthit Rama, urdhëron shoqërimin e 3 të miturve në komisariat pse nuk i buzëqeshën!

Një situatë sa skandaloze dhe sa e rëndë ka ndodhur pasditen e sotme në zonën …

Leave a Reply