Bano, çdo ditë e çdo orë takime me fermerë e qytetarë në Lushnje

Takim me qytetarët në fshatrat Hajdaraj dhe Allprenaj të, njësisë administrative Golem.

Vazhdojnë takimet e kandidatit të Koalicionit ” SHTËPIA E LIRISË” Elton Bano për Bashkinë e Lushnjes.

Fushata jonë është një thirrje e sinqertë për bashkim të të gjithëve dhe pa dallim për qytetin tonë:- shprehet ai.

Lushnja ka shumë potencial dhe të ardhme të ndritshme që duhet shfrytëzuar. Resurset njerëzore, bukuritë dhe trashëgimia e pasur historike duhen mirëpërdorur për ta rritur potencialin turistik e investimet nga jashtë.

Bashkohemi për Lushnjën sepse vetëm të bashkuar mund të ecim përpara dhe ta ndalim të keqen e degradimin që ka prekur çdo segment të jetës në qytetin tonë.

About Redaksia

Check Also

Investigimi/ Trafik kokaine me taksitë në Tiranë, pamje e prova, por policia hesht

Me shprehjen “e dinim” që nën zë e qarkullojnë këto ditë ata që duhet të …

Leave a Reply