Press Conference by NATO Secretary General Jens Stoltenberg

Deklarata e fortë e Stoltenberg: Kosova duhet të anëtarësohet ne NATO

Jens Stoltenberg

Kjo fushatë e nisur nga ne ka për qëllim të përcjellë një mesazh të qartë se Kosova duhet të anëtarësohet në Aleancën Veri-Atlantike (NATO), anëtarësimi i Kosovës në këtë organizatë do të kontribuonte në paqen dhe sigurinë rajonale, por edhe përtej kufijëve rajonal, pra kudo ku kërkohet ndihma nga Kosova dhe ushtria e saj. Kosova ka një ushtri shumë profesionale, të trajnuar nga shtetet mike, të cilat janë pjesë e NATO-s, si dhe është e pajisur dhe e armatosur sipas standardeve të NATO-s. #kosovanënato

About Redaksia

Check Also

Investigimi/ Trafik kokaine me taksitë në Tiranë, pamje e prova, por policia hesht

Me shprehjen “e dinim” që nën zë e qarkullojnë këto ditë ata që duhet të …

Leave a Reply