Brenda bunkerit nuk ka të ardhme!

Nga Gent STRAZIMIRI

Bunkerizimi është problemi, jo zgjidhja!

Bunkerizimi është ANTI-PD, sepse është ANTI-VOTA!

Brenda bunkerit mund të prodhohen vetëm intriga kulisash e “goditje pas shpine” a “nën brez” mes “lulzimësh”, por asnjëra nuk prodhon zgjidhje!

Bunkeri dhe kulisat brenda tij mund të prodhojnë vetëm “lulzimin” e radhës por jo bashkimin e demokratëve!

Zgjidhja është vetëm VOTA!

VOTA e demokratëve të bashkuar, TË LIRË për të zgjedhur drejtuesit dhe përfaqësuesit e tyre;

TË LIRË për të shkarkuar secilin prej tyre e për t’i hequr besimin, sa herë kërkon kohë për “reflektim” apo “analizë” në përpjekje për t’iu shmangur VOTËS!

Reflektimi është VOTA e demokratëve!

Analiza është VOTA e demokratëve!

“Lulzimllëqet”, pro apo anti-lulzim qofshin, janë sherre shemrrash për të ndarë pjesët brenda bunkerit, jo për të bashkuar demokratët!

#qëndro_në_këmbë_demokrat

#asnjë_hap_pas

About Redaksia

Check Also

Dhunuesit e grave

Bledi KASMI Njeri e vrau gruan, tjetri e çoi ne spitalin psikiatrik. Aleate ketej dhe …

Leave a Reply