Dom Gjergj Meta u bashkohet protestueve në “Rrugën e Kombit”: Erdha nga Tirana me autobus

Ky është momenti i veçantë kur Dom Gjergj Meta u është bashkur protestuesve në Rrugën e Kombit të cilët kishin bllokuar qarkullimin duke shprehur zemërim për çmimet e rritura.

“Tani sa kam ardhur nga Tirana, shkova për herë të parë me autobuz dhe erdha po me autobuz”, tha Dom Gjergj Meta gjatë momentit që u bashkua me protestën e qytetarëve.

About Redaksia

Check Also

Pse SPAK ka lindur i vdekur

“RD” Inceneratorët hetohen, pastaj sekuestrohen, pastaj konstatohet se nuk ka fare inecenerator në Tiranë dhe …

Leave a Reply