Batoni: E kam dashur shumë Enverin!

Baton Haxhiu shprehet se në rrëfimin e të atit pas vizitës së tij në të gjithë Shqipërinë, nuk ka dëgjuar të thotë asnjë fjalë të keqe për Enver Hoxhën pavarësisht gjendjes të vështirë ekonomike të vendit në atë periudhë.

Baton Haxhiu: Unë e kam dashur Enver Hoxhën.

Blendi Fevziu: Këtë raportin me dashurinë problematike e ke pasur gjithë jetën.

Baton Haxhiu: Për arsye se unë e kam dashur Shqipërinë dhe kur e kam dashur Shqipërinë, e kam dashur Enver Hoxhën dhe natyrshëm, kjo dashuri irracionale ka qenë për pasojë se identiteti jonë ka qenë i atakuar, sa më shumë që atakohej identiteti jonë (i shqiptarëve të Kosovës), aq më shumë e madhëronim Enver Hoxhën.

About Redaksia

Check Also

Eksperti nga Britania jep shifrën e frikshme: 460 milionë euro vijnë cash nga Britania në Shqipëri

Andi Hoxhaj, pedagog në “University College London” duke komentuar vizitën e David Cameron, Sekretarit të …

Leave a Reply